ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ
 
Τα Μοναδικά μας  Χαρακτηριστικά:
  Οικογενειακό περιβάλλον σε ένα, μικρού αριθμού θέσεων, κέντρο αιμοκάθαρσης (12 θέσεων ανα βάρδια) που λειτουργεί εντός της Κλινικής με δυνατότητα νοσηλείας στο νεφρολογικό τμήμα που είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ.
 
  Πλήρως εξοπλισμένο ιδιόκτητο ασθενοφόρο για τις ανάγκες των ασθενών.
 
  Χρησιμοποιούνται φίλτρα αιμοκάθαρσης μεγάλου εύρους, διαφορετικών μεμβρανών, αρίστης ποιότητας, που καλύπτουν όλο το φάσμα της ποιοτικής αιμοκάθαρσης και που ταιριάζουν στις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή.
 
  Ευέλικτο πρόγραμμα βαρδιών. 3 βάρδιες, Πρωινή (6.00 - 10.00 π.μ.), Μεσημβρινή (10.30 - 14.30), Απογευματινή (15.00 - 19.00).
 
  Επεξεργασία νερού με αντίστροφη όσμωση δύο σταδίων.
 
  Μηχανήματα αιμοκάθαρσης και τεχνολογία που παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης και ασφάλειας. Επανδρώνονται από την Εταιρεία NIKKISO με τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα D BB7, Ιαπωνικής κατασκευής.
 
  Αφοσιωμένη επιτήρηση από το νοσηλευτικό προσωπικό, με αναλογία 1 νοσηλευτής ανα 3 ασθενείς, σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Μια έμπειρη και σε πλήρη ετοιμότητα ιατρική ομάδα, που την πλαισιώνει το νοσηλευτικό προσωπικό, στο έργο της, με καθημερινή αφοσίωση στις συνεδρίες αιμοκάθαρσης.

Την ομάδα διευθύνει απο το 2013, η Αλεξάνδρα Κουτσοβασίλη MD, Νεφρολόγος, Υπότροφος της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας και Μετεκπαιδευθείσα στις Η.Π.Α, στο Scripps Research, με σταθερά βήματα στην κλινική νεφρολόγια, βάζοντας στόχους την συνεχή μετεκπαίδευση και την οργάνωση του νεφρολογικού τμήματος και της Μονάδας Αιμοκάθαρσης.


ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
 

Παναγιώτα Μαραβίτσα MD,PHD , Νεφρολόγος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σταματία Θεοδωρακοπούλου MD, MSc , Νεφρολόγος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ